top of page
Zoeken

Yes, IK aan Zet bestaat 5 jaar!

Bijgewerkt op: 29 jan. 2023


2 januari ga ik het echt doen?


Ja, was mijn antwoord 5 jaar geleden. Ik trok de stoute schoenen aan om voor mezelf te beginnen. En wauw wat vliegt de tijd als je het naar je zin hebt.


Ging het vanzelf? Normaal zie je hier vaak 'nee' staan met daarachter een opsomming waar je dan allemaal tegenaan bent gelopen. Maar ik besef me dat ‘nee’ niet het goede antwoord is. Ik ben ervan overtuigd dat dit komt door de constructie die ik destijds hebt bedacht om dit naast een hele leuke reguliere baan te doen. Ik lig niet wakker als ik even geen klanten heb (ook al is dit niet aan de orde geweest) heb hierdoor geen financiële druk, kan mijn dagen en werkzaamheden goed afwisselen, heb collega’s om mij heen (sociale drijfveer) en kan mijn tijd en werk aardig zelf indelen (autonomie).


Een grote dankjewel richting alle mensen die ik de afgelopen jaren mocht coachen. Dankzij jullie openheid en vertrouwen in mij en mijn bedrijf heb ik dit alles waar kunnen maken en sta ik waar ik nu sta.


Als laatste wil ik mijn man Pepijn en mijn lieve kids bedanken. Zij hebben vanaf dag 1 achter mij gestaan en in mij geloofd. Dankzij jullie steun kan ik oprecht zeggen dat ik al 5 jaar datgene doe wat ik het liefste doe ♡.


Op naar het volgende jubileum 🎉.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ont-moeten

Commentaires


bottom of page